понеделник, 21 април 2014 г.

Sushi #2 С пушена сьомга и ролца от раци в темпура панировка.
Здравейте! Това е второто му публикувано суши... но не значи, че е второто изядено! :D Прекалено критична съм към себе си, за това доста рядко качвам нова рецепта. Но като погледна реално, това е доста по-добро от първото ми... Суши с пушена сьомга и крем сирене Филаделфия , тоест има напредък и опитите се отплащат! Тук за пръв път и пробвах темпура микс... много се зарадвах, като го видях в Пикадили. :) 

Продукти: водорасли нори, ориз за суши, оризов оцет, захар, сол, пушена сьомга, ролца от раци, авокадо, краставици, майонеза, ананасов тай сос с чили, готов микс темпура.
/ Не е нужно да използвате всеки път сирене Филаделфия - има богато разнообразие от крем сирена с различен вкус, които ще направят сушито по-разнообразно /

  • 1 тип суши е със сьомга, авокадо и майонеза
  • 2 тип суши е с ролца от раци в темпура панировка, краставица и майонеза. 
  • 3 тип - оризови топки с пушена сьомга, краставица и авокадо.
За темпура панировката, трябва да направите гъста смес, като добавите малко студена вода към брашното. На опаковката има точно описание как се приготвя. Важно е, за лека и хубава панировка, сместа да се охлади много добре в хладилник. Пържете в сгорещено олио, като обръщате от двете страни. Мисля, че все още има неща за подобряване, така че ако вие имате някоя тайна, която прави тази панировка още по-добра, може да я споделите в коментар!
Няма коментари:

Публикуване на коментар